Archief Agenda - Werkplaatsen Jeugd

Agenda

25april 2024

Actualiteitencollege ‘Wat is sociaal werk eigenlijk waard?’

Waar: Hogeschool Inholland, Haarlem
Tijd: 14:30 - 16:30

Thema: Wat is het sociaal werk eigenlijk waard? Hoe maak je als sociaal werker zichtbaar welke positieve veranderingen je hebt op het leven van mensen en op de lokale samenleving, terwijl het niet altijd lukt om dit in cijfers weer te geven? Met deze vragen gaat Kennisplatform E&P (RKJ Noord-Holland) aan de slag in een actualiteitencollege. Toegang is gratis, aanmelden via de website.

14mei 2024

Première Documentaire “Doen we nog wel normaal?!”

Waar: Auditorium Hogeschool Windesheim, Zwolle
Tijd: 18:30 - 21:00

Thema: Hoe kunnen we 'normaliseren' in ons dagelijks leven toepassen? Ontdek het tijdens de première van de documentaire "Doen we nog wel normaal?!" Naast de onthulling van de documentaire presenteert RKJ IJsselland ook hun onderzoeksresultaten en nodigen ze je uit om deel te nemen aan het gesprek over normaliseren. Toegang is gratis, wel graag aanmelden via de website!

06juni 2024

Symposium Werkplaatsen Sociaal Domein

Waar: Ede
Tijd: 10:30 - 16:00

Thema: ‘Werelden verbinden voor het versterken van sociale kwaliteit’ is het thema van dit jaar.  De gehele dag staat in het teken van elkaar ontmoeten, verhalen en ervaringen uitwisselen en nieuwe kennis opdoen.

27juni 2024

Jaarconferentie Werkplaats SAMEN

Waar: De Haagse Hogeschool, Den Haag
Tijd: 09:30 - 14:00

Thema: Samen Verder. Tijdens deze 14e jaarconferentie blikt werkplaats SAMEN terug op de afgelopen 4 jaar. Ze staan stil bij de opbrengsten en wat ervoor nodig was om daartoe te komen. Ook maken ze de balans op met betrekking tot de impact die is gegenereerd en kijken ze vooruit naar de vraagstukken en opgaven die er nog liggen.

26september 2024

Jeugd in Onderzoek

Waar: 's-Hertogenbosch
Tijd: 09:00 - 17:00

Thema: Het thema van dit jaar is 'Bestaanszekerheid voor elk gezin: een collectieve opgave'.  Wat weten we al over de impact van bestaanszekerheid op het opvoeden en opgroeien in een gezin? Hoe kunnen opvoed- en jeugdhulp, onderwijs en jeugdgezondheidszorg kinderen zo kansrijk mogelijk op te laten groeien?