Kennisvoucher
Datum publicatie: 22 oktober 2020

Workshop: Bouwen aan het WIJ-gevoel

Let op: de deadline voor het indienen van een subsidieaanvraag is verstreken. De kennisvouchers kunnen na 9 december 2021 niet meer aangevraagd worden.

Wat is het?
Een interactieve workshop om de samenwerking tussen onderwijs en jeugdhulp te versterken. Met behulp van LEGO Serious Play bouw je letterlijk aan samenwerking. De workshop duurt een dagdeel (minimaal 6 en maximaal 12 personen) en wordt gegeven voor Jantien Gerdes en Sharon Stellaard. Bouwen aan het WIJ-gevoel is ontwikkeld vanuit  de Academische Werkplaats Samen op School.

Wat levert het op?
Deelnemers krijgen inzicht in de manier waarop zij de huidige samenwerking tussen onderwijs en jeugdhulp ervaren. Dit wordt besproken en vervolgens wordt er gezamenlijk gebouwd aan verbeterpunten. Er ontstaat een WIJ-gevoel.

Voor wie is het?
De workshop is voor meerdere doelgroepen geschikt. Te denken valt aan leerlingen, mentoren en jeugdhulpverleners of aan een groep professionals die in en rond de school werken. Ook voor bestuurders die de samenwerking willen verkennen en versterken is deze workshop een aanrader.

Waar kan je meer informatie inwinnen?
Neem contact op met Sharon Stellaard via of s.stellaard@vitree.nl. Of bekijk hier alvast het filmpje.

Hoe kan je een voucher aanvragen?
Interesse in deze workshop en wil je hiermee aan de slag in jouw organisatie of gemeente? Neem dan contact op met de hierboven genoemde contactpersoon en stel gezamenlijk een aanvraag voor een kennisvoucher op. In de subsidieoproep van ZonMw lees je de randvoorwaarden en andere noodzakelijke informatie over het aanvraagproces.