Datum publicatie: 21 maart 2024

Terugblik visiegroepbijeenkomst 13 februari 2024

Tijdens visiegroepbijeenkomsten adviseert de visiegroep over de strategische koers van de Werkplaats SAMEN en controleert het coördinatieteam. Elk lid van SAMEN is vertegenwoordigd. Op 13 februari 2024 kwam de visiegroep opnieuw bij elkaar, deze keer op de fysieke locatie van TNO Leiden.

Tijdens de bijeenkomst werden verschillende updates gedeeld, waaronder de financiën en de start van de Klein-maar-Fijnprojecten. De nadruk lag vervolgens op het terugkijken en afronden van het programma, met een blik op de toekomst. We bespraken onze manier van samenwerken en welke vraagstukken er liggen aan de start van de vervolgprogrammering. In het onderstaande verslag hebben we alle belangrijke punten voor je samengevat.

De volgende bijeenkomst staat gepland voor september/oktober 2024 en zal gericht zijn op de vervolgprogrammering. Deze bijeenkomst zal ook weer fysiek plaatsvinden. De bestuurlijk vertegenwoordigers van onze leden ontvangen binnenkort een uitnodiging hiervan. Heb je vragen of wil je meer weten, bezoek dan de pagina van de visiegroep.

Het bericht Terugblik visiegroepbijeenkomst 13 februari 2024 verscheen eerst op Werkplaats SAMEN.